DOMÄN & WEBBHOTELL

Hitta din domän

Fördelen med en domän ligger i att den ger en unik och distinkt identitet på internet för ditt företag eller projekt. Domänen är en grundläggande del av ditt digitala varumärke, vilket gör det lättare för kunder att hitta dig och bekanta sig med dina tjänster. Dessutom underlättar domänen online-marknadsföring och stärker synligheten för ditt varumärke.

DOMÄN & WEBBHOTELL

Skaffa din egen domän och webbhotell

Både domännamn och webbhotell är av yttersta vikt på internet. Domännamnet representerar din digitala adress och är hur kunder och besökare hittar till din webbplats. Om domännamnet går förlorat, förlorar du tillgången till kunder och din varumärkesigenkänning.

Å andra sidan tillhandahåller webbhotell den plats där din webbplats lagras online och gör den tillgänglig för kunder dygnet runt. Om webbhotellet inte fungerar kommer din webbplats att försvinna från internet och inte vara tillgänglig för besökare.

Därför är det viktigt att både domännamnet och webbhotellet fungerar i harmoni och är igång. Om någon av dem går förlorad kommer du att möta stora utmaningar för att nå ut till kunder och behålla din digitala närvaro. Att investera i att hålla dessa tjänster säkra och fungerande är avgörande för att säkerställa din online-verksamhets kontinuitet och framgång.

Domän

Hitta din domän

30 nya toppdomäner tillgängliga

*Alla priser gäller per år

Webbhotell

INGÄR I ALLA PAKET

Webbhotell (hosting) tillhandahåller den nödvändiga infrastrukturen för att lagra och göra en webbplats tillgänglig på internet. Tack vare denna tjänst kan webbplatser vara tillgängliga dygnet runt med stabilitet och säkerhet. Webbhotell erbjuder också funktioner som e-post och databaser, vilket underlättar för webbplatsägare att effektivt och enkelt hantera sina online-verksamheter.

Starter
Base
kr 2000 per år
Webbhotell och e-post pa en domän, passar din första personliga hemsida eller en mindre företagshemsida.
Huvudfunktioner
1 hemsida/domän
Obegränsade e-postkonton
15GB SSD utrymme
1 CPU, 0.5GB RAM ~10K besökare/man
Professional
Extra
kr 2700 per år
Webbhotell och e-post för flera domäner, passar medelstora företag, flera mindre företag.
Huvudfunktioner
Upp till 5 hemsidor/domäner
Obegränsade e-postkonton
150GB SSD utrymme
2 CPU, 1GB RAM ~30K besökare/mản
Business
Full
kr 3990 per år
Webbhotell och e-post för flera domäner, passar komplexa hemsidor, e-handel och applikationer med hög trafik.
Huvudfunktioner
Upp till 10 hemsidor/domäner
Obegränsade e-postkonton
300GB SSD utrymme
4 CPU, 2GB RAM ~100K besökare/mản