Webbplats

Låt oss bygga en fantastisk
Wordpress-webbplats åt dig

Få en stilren, skräddarsydd WordPress-webbplats till ett överkomligt fast pris. Vi kan skapa en unik webbshop som matchar din varumärkesidentitet och hjälper dig att sticka ut från mängden. Du behöver inte göra det själv, vi har ett effektivt team av experter redo att sätta igång.

Vi tar hand om detaljerna så du kan fokusera på att utveckla din verksamhet.

Låt oss ta hand om allt, från design till utveckling, så att du kan fokusera på att göra avtryck. Vi bygger webbplatser, snabbt, smidigt och prisvärt.

En webbplats som speglar din ambition

Få en högpresterande WordPress-webbplats som perfekt matchar din vision med vår anpassade webbdesigntjänst. Våra professionella designers skapar en anpassad prototyp för dig att granska och ge feedback innan vi börjar koda din drömwebbplats. 

Ditt egna webbutvecklingsteam

Få omedelbar tillgång till ett kunnigt webbteam som kan skapa allt som din webbplats kräver.
  • Projektledare
  • Grafisk webbdesigner
  • Frontend-utvecklare
  • WordPress-utvecklare

En snabb och smidig process för en fast engångskostnad

Vi skapar en prototyp baserad på dina behov och feedback,och sedan kodar vi din drömwebbplats enligt dina exakta specifikationer. Du kommer att ha en färdig webbplats inom 1-2 veckor, för en fast engångskostnad. Vi erbjuder enkel och transparent prissättning, så du behöver inte oroa dig för saker som timpris. Välj det paket som bäst uppfyller dina behov, baserat på antalet undersidor som krävs.

Priser för skräddarsydda WordPress-hemsidor

Enkel, transparent prissättning som växer med dig. Engångskostnad.

Site 5
Base
kr 6 390 Engångskostnad
Passar små eller framväxande webbplatser
Skräddarsydd startsida
5 undersidor
Wordpressimplementering
Webbstilsguide
SEO-vänlig blogg
Analyticsimplementering
Site 10
Extra
kr 11 990 Engångskostnad
Passar större webbplatser som kräver fler undersidor eller mer innehåll och anpassad funktionalitet.
Skräddarsydd startsida
10 Undersidor
Wordpressimplementering
Webbstilsguide
SEO-vänlig blogg
Analyticsimplementering
Site 15
Full
kr 14 770 Engångskostnad
Passar innehållstunga webbplatser med många undersidor, produkter och mer komplexa krav.
Skräddarsydd startsida
15 undersidor
Wordpressimplementering
Webbstilsguide
SEO-vänlig blogg
Analyticsimplementering

Skräddarsydd Hemsida

Ge din webbplats en unik touch med vår skräddarsydda design service. Vår anpassade hemsida hjälper dig sticka ut från mängden och locka besökare. Med fokus på din unika varumärkesidentitet, skapar vi en webbplats som speglar din vision perfekt. Låt oss ta din online närvaro till nästa nivå med en skräddarsydd hemsida idag.

Domän & Webbhotell

SSL (Secure Socket Layer)

 

Vanliga frågor

Kan du inte hitta svaret du letar efter? Kontakta vårt vänliga supportteam!

Hur lång tid tar ett anpassat webbdesignprojekt?

De flesta av våra webbdesignprojekt är klara inom 1-2 veckor! I vissa fall, på grund av revisioner, kan det ta längre tid. Det kan också ta längre tid om det är ett större projekt med anpassade krav. Komplicerade webbplatser med stora e-handelsbutiker med många variabler kan också ta längre tid – din projektledare kommer att arbeta direkt med dig för att fastställa tidslinjer och lanseringsmål. Vi tar också emot rushorders, så om du behöver en anpassad webbplats på rekordtid, meddela oss bara.

Hur fungerar revisions- och feedbackprocessen?

När vi fått önskemål och eventuellt material från dig så bygger vårt team din nya startsida. När startsidan är klar bjuds du in att ge feedback. Feedbacken fokuserar på textinnehåll, visuellt innehåll och allmän design. Utifrån din feedback justeras designen och när startsidan är godkänd byggs resten av webbplatsen. Sedan bjuds du in för ytterligare en revision med fokus på små feltryck, felmeddelanden och små textfel, innan teamet färdigställer webbplatsen.

Feedbackprocessen är utformad för att vara så effektiv och smidig som möjligt för dig. Du lämnar feedback direkt på din nya webbplats med hjälp av vårat kommentarsverktyg. Verktyget gör det enkelt att peka på delar av webbplatsen och lämna kommentarer precis där man vill ha en ändring. Om du inte har några synpunkter eller om alla ändringar är godkända kan projektet gå vidare till nästa steg.

Hur uppdaterar jag min webbplats när projektet är klart?

Vi bygger oftast i WordPress, så när din hemsida är klar kan du enkelt gå in och justera saker vid behov via WP-admin, administrationspanelen för WordPress-hemsidor. Den låter dig hantera alla aspekter av din webbplats, inklusive innehåll, design, användare och inställningar. Vi rekommenderar WordPress för att det är användarvänligt, välkänt och lätt att skräddarsy, men om du vill använda en annan plattform går det att givetvis att ordna.

När vi leverar din nya hemsida får du även Webbplatsägarens manual som hjälper dig att hålla reda på alla viktiga detaljer om din webbplats; inklusive inloggning, hostinguppsättning, DNS-poster, rutinunderhåll och svar på våra vanligaste frågor för att hjälpa dig att ha fortsatt framgång med din webbplats.

Vilket paket ska jag välja?

För att välja rätt paket kan du utgå ifrån hur många sidor du vill ha, vilka funktioner du behöver och vad du har för budget. I alla paket ingår WordPress-implementering, en webbstilsguide, en SEO-vänlig blogg och Analytics-installation. Huvudsakliga skillnaden mellan paketen är antalet undersidor.

Här är några exempel att utgå ifrån:

Om du har en liten webbplats med ett fåtal undersidor, till exempel en kontaktsida, en om oss-sida och en produktsida, kan Site 5 vara tillräckligt.

Om du behöver en webbplats med fler sidor eller mer innehåll, till exempel en fotoblogg eller en portfolio, kan Site 10 eller Site 15 vara ett bättre alternativ.

Om du behöver anpassad funktionalitet, till exempel ett mer komplext kontaktformulär, en kalender eller ett galleri, kan du behöva välja Site 10 eller 15.

Om du har stora drömmar men en begränsad budget kommer du långt med Site 5, en snygg och proffsig hemsida som du enkelt kan bygga på med tiden.

Om du är osäker på vilket paket som är rätt för dig kan du alltid kontakta oss för rådgivning.

Vad händer om jag ångrar mig?

Vi förstår att det kan hända att du behöver ändra dig om du behöver våra tjänster. Därför har vi en tydlig uppsägningspolicy för att säkerställa rättvis behandling för alla våra kunder.

För webbdesigntjänster
Vi erbjuder proportionella återbetalningar för allt arbete som inte har utförts ännu. Detta innebär att du kommer att få tillbaka en del av dina pengar baserat på hur mycket arbete som har utförts hittills. Om du avbryter ditt projekt efter att arbetet har påbörjats kommer du endast att vara berättigad till en återbetalning baserat på det arbete som har utförts. Vi kommer inte att ge några återbetalningar för arbete som redan har utförts.

För webbunderhållstjänster
Vi tillämpar en annan policy för webbunderhåll. Webbunderhåll är en återkommande tjänst, och vi antingen utför arbetet eller inte. Vi erbjuder därför inga återbetalningar för webbunderhållstjänster. Om vi inte kan fullfölja ett webbunderhållsprojekt kommer vi att återbetala de pengar som du har betalat in.

Hör gärna av dig om du har några ytterligare frågor kring detta.

Redo för din nya hemsida?

Din vision, vår expertis. Tillsammans kan vi skapa en webbplats som perfekt representerar ditt varumärke och uppnår dina affärsmål.